Permulaan baru

aku penah dengar yang selagi kita kejar dunia ini.. selagi itulah dunia i2 akan lari.. dan lari sejauh jarak yang kita kejar.. atas sebab itulah aku rasa cukup untuk aku berhenti mengejarnya.. sebab bentuk dunia ni sfera. sebab 2 la kadang2 kita rasa kita ada di atas dan kadang2 2 kita berada d bawah..


semenjak ribut ari 2, aku x rasa aku akan tinggal lagi d tempat i2, n aku x rasa lagi yang tempat 2 baik bagi aku.. apa yang pasti aku cuba untuk berpindah, ke tempat lain yang lebih selesa, x de ribut, hujan n panas.. aku lagi suka xde cahaya yang masuk lagi kt tempat yang baru nie.. n aku semakin selesa dgn apa yang aku buat..


aku x rasa aku menyusahkan sesiape.. n penah satu ketika aku cuba untuk jadi diri sendiri tanpa pedulikan orang lain, tapi apa yang aku dapat hanyalah kutukan n perasaan untuk tidak mahu terima kenyatan.. aku cuma boleh cakap, kau hanya nampak apa yang kau nak lihat je, perkara yang sepatutnya kau nampak x kan wujud dalam fikiran kau.. aku x kan jelaskan apa2 pon, sebab selagi kau x boleh nk terima kenyataan.. selagi tulah aku akan biarkan kau dgn jawapn yang salah, dimana jawapan 2 bukan daripada mulut aku sendiri..


aku boleh jadi orang lain sepertimana yang kau nak, n aku akan bagi layanana khas hanya untuk kau.. tapi kau xkan jumpa diri aku yang dulu, sebab kau sendiri yang minx aku jd macam 2..

0 comments: