Molekul-molekul kecilMungkin kali ni, aku lebih tenang.. semalam aku tanya dia soalan, yg dia sendiri sukar utuk jawab... mmg aku kadang2 rasa bersalah sebb aku tanya soalan yag macam 2.. bukan senang utk aku tanya dia soalan.. sebb aku xnk dia terasa..


Tp utk aku rasa lebih tenang.. aku kene tanya jugak dia soalan.. soalan aku x susah.. tp utk jwb soalan 2.. sangat susah.. dan aku pun x rasa jawapan yang dia bg 2.. adalah jawapan yang aku nk.. mmg aku sayangkn dia.. mmg aku cintakan dia.. tapi demi kebaikkan aku dan dia.. aku nk dia tau yang aku juga manusia.. ada perasaan.. mungkin post kali nie.. x bayak yang berubah..

Aku still dgn dia.. tp dalam keadaan yang x happy.. tp, di akhir perbualan aku dgn dia.. aku mahu dia tahu yang kalu dia ada kt tempat aku.. apakah tindakkan dia.. apa yang dia akan rasa... apa yang dia akan fikir.. apa tindakkan dia yang seterusnya.. aku rasa aku mcm hipokrit, tipu diri sendiri, menipu orang lain tentang semuanya..

Xpe la.. aku yang pilih kan jalan nie.. jd ni la yang aku kene terima.. ruang aku dh penuh tp aku x rasa ada aktiviti kt dalam ruang 2..

0 comments: